Nyheter

Resten av livet

Resten av livet

Hvordan er det å få et publikum til å smile, le, klappe og juble mens man gråter inni seg? Hvordan er det mulig å drive aktivt med humor fra en scene mens man selv er midt inne i en tærende sorg og et bunnløst savn? I denne boka forteller Tore Skoglund åpenhjertig om livet etter at hans sønn Jørn-Christian, sjefredaktør og administrerende direktør i avisa iTromsø, døde av en aggressiv krefttype, bare 41 år gammel. En oppfølger til boka Dø ikke før døden, som kom ut i 2012.

Din pris: NOK 349,00

—————

Nordnorsk kranglebok - om sure søringa og ainna galskap

Nordnorsk kranglebok - om sure søringa og ainna galskap

Det seies at humor og ei sterk gudstru har holdt liv i nordlendingan opp gjennom tida. Men gløm heller ikkje selve ungdomskilden: Den nordnorske krangelen! Den e både artig og saftig, ærlig og ekte. Vi krangle med familie, venna, uvenna, naboa og arbeidskollegaer, og dem vi ellers måtte få løst tel å egle litt med. Spesielt alle de sure søringan! Du e herved advart...

Forfatteren Ronny Trælvik (f. 1968) kommer fra Husøya på Senja, nå bosatt på Finnsnes. Han har skrevet 19 bøker, blant annet lokalhistorie, humor, lyrikk, krim og en biografi.

Din pris: NOK 298,00

Nordnorske fiskebåter

Nordnorske fiskebåter

Å tegne fiskebåter er noe lofotværingen Per-Roger Vikten elsker å gjøre! I denne boka presenterer han over 200 båter fra Nordland, Troms og Finnmark, med mye informasjon om hver eneste fiskebåt. Noen av dem er borte for lenge siden, andre både flyter og er i drift. Felles for dem alle er at de forteller om en rik og spennende kystkultur i Nord-Norge.

Per-Roger Vikten (f. 1960) kommer fra Napp i Lofoten, nå bosatt på Kirkåsen ved Gravdal. Han er fisker, og har vært det hele livet. Å tegne fiskebåter er hans store hobby

Din pris: NOK 349,00

—————

Kirkene i Troms II

Kirkene i Troms II

Dette er andre bind av i alt tre om kirkene i Troms. Første bind tok for seg 32 kirker. I denne boka presenteres ytterligere 32 kirkebygg spredt over hele fylket, fra Skånland i sør til Kvænangen i nord.

Hvorfor ble kirkebyggene plassert der de står i dag? Hvem jobbet for deres tilblivelse, og hvordan fikk de dette til? Hvordan er kirkene utsmykket, og hvordan har de forandret seg gjennom årene?

Dette og mye mer kan du lese om i denne boka. 

Første bind kom høsten 2015. Denne boka kommer ut i 2016, mens den tredje blir utgitt høsten 2017.

Din pris: NOK 349,00

—————